Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Oct 5, 2008

Sonbahar



Sonbahardi, kadin evde oturmaktan sikilmis haliyle aniden giyinip cantasini kaptigi gibi odasindan firladi sonra kendini sokaga atmadan once koridordaki aynanin onunde durup soluk yanaklarina renk gelmesi icin acele bir sekilde alligini surdu,eliyle cantasini yokladi,cuzdan tamam, camera tamam, en onemlisi sigarasi tamam.
Birden renklerin karmasasina bu kadar kor oldugu icin kendi kendine kizdi, hergun gectigi yollardaki renklerin bu kadar degisip guzel bir cumbuse katildiklarini farketmemesine kizdi. Ne kadar uyusmustu ki beyni bunlari algilamayi unutmustu, yavas adimlarla yuruyebilecegi yere kadar yurumeyi hedefledi, kulaginda ipod'u hafif bir ezgi ona gecmisini hatirlatti, bu ulkeye geldiginden beri haykirarak agliyamamisti bir turlu, hep icine atmis,hep dindirmisti gozyaslarini, gene oyle yapmasi gerekiyordu,ancak bir kac damla gozyasi suzuluverdi yanaklarindan...Karsidaki evin bahcesinde bisikletine binen cocuk, onu gozetleyen ve guz yapraklarini temizleyen suratina kocaman bir gulumseme yapismis olan babasi, yan bahceden gelen cocuk cigliklari, karsi sokaktan gelen kovboy sapkali genc adam, ve bu tablonun icine sizan gunes isinlari...

3 comments:

Sevi said...

Şu son üç yazını okuyunca üstüste, tutamadım kendimi, gözlerim doldu, ağlamaya başladım işyerinde 100 kişiyle paylaştığım açık ofiste. Ama napıyım, durduramadım. Şimdi herkes deli mi bu acaba der gibi bakıyor bana.

Ama asıl sana ne oldu kuzu? Kıyamam ben sana.

Mecda said...

Bosver arkadasim hastaligimin vermis oldugu efkar ile ile dagittim biraz...Aslinda iyiyim ama sanirim biraz ilgiye ihtiyacim vardi...Anlatsaydin herkeze,seni seviyorum canim arkadasim...

melaiqe said...

mecda bende yazayım mı yazmayayım mi diye düşünürken iyi kide yazmış sevi, ne olur eski cıvıl cıvıl bloğuna dön , o gülen fotoğrafını koy oraya, yazılarında hüzün olacak elbet ama öyle karanlık falan olmasın kuzum, ışıl ışılsın sen, yüreğine sokma karanlıkları, kocaman sarılıyorum sana canım benim.