Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Mar 21, 2008

BODRUMDAKİ SON KONSERİM-MOĞOLLAR


Eveeeet Bodrumdaki günlerimiz gittikçe azalırken,son etkinlik krizimiz Moğolların Kule Rock Bar'daki konseriydi...Herşey bavulda olduğundan,en sonunda bavulu açarak konsere giyilebilecek bir kaç parça şey bularak bide üstüne üstlük bavulu dertop ederek (hiç şaşırmadım) hazırlandım.Bay Koca apansız İstanbul'a gittiğinden gene Melekle yola koyulduk...Saat 11 sularında başlıyacak konser elbette gece yarısına doğru başladı...Çoookkk ama çoookk kalabalıktı.Konser harika başladı ama sonradan bende 'E hadiiiii' diye bir duygu uyandırdı.Sanırım gerçekten yaşlanmışlar...Hayalimde Cem Karaca,Bariş Manço klasiklerini yıllarca onlara eşlik eden Moğollardan dinlemek vardı.Ama Cem Karaca'nın oğlunun seslendirdiği bir kaç klasik parçadan başka gerisi elbette çok klasik ve olağanüstü eserler olmasına rağmen çok yavaştı.Ama yinede kulağımızın pası silindi tabi...Ağzınıza sağlık MOĞOLLAR.Ardından kurtlarımızı dökememizin vermiş olduğu bir telaşla kendimizi Bodrum'un klasiklerinden olan MAVİ'ye attık.Sesini özlediğim Evrim ki kendisi tam bir Amy Winehouse sesine sahip çılgın bir hatun,gene kulaklarımızın pasını biraz daha coşarak giderdik.Ama sanırım 30 yaşını geçip birde alkol kullanmayınca gecelere akmak gayet yorucu oluyor.Şurda topu topu 10 gün daha var Bodrum'da ve Istanbul'da geçecek günler, dolayısı ile doyunca yaşamak lazım,enerjimin yettiğince...


Ps:Orijinal resimler sevgili Melekte,Ne zaman gönderirde ben buraya koyarım bilmiyorum...Sanırım kendine gelmesi iki yada üç gün alır.daha doğrusu uyuyup uyanması..Beklemektan başka çare yok.Gelince yayınlıyacağım..

2 comments:

hayatıniçindeniz... said...

mecda bir yerlerde ama nerede... çok özledim nerdesin yaaa uuf gözlerim bekleye bekleye umudumunu yitirdi.. hadi gel artık istanbula burda da konser bulurum ben sana..

Sevi said...

Mecda şimdi bir kere daha baktım da bloguna; dizaynı ne kadar güzel olmuş. Aslında daha önce gördüm yeni dizaynını ama "görmemişim". :) Elleribe sağlık arkadaşım.