Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Dec 23, 2010

Pasta....

Edmontondan pastaci hayranim, bu yazim sana...Nisan'da NJ e gidiyorum, son bir kurs almaya gel senide gotureyim, belki isine yarar...Hatta belki Cake Boss Buddy ile karsilikli birer kahve iceriz....Hahahaha....

2 comments:

Decoration Heaven said...

Selamlar,
Nasıl rastladım hiç hatırlamıyorum bloguna. Muhtemelen pasta - yemek tarifleri ararken. Bilemiyorum.. Ama sonra baktım ki nerdeyse her gün sayfanı yoklar hale gelmişim. Çok sık post yapmıyorsun o yüzden bazen bikaç gün uğramadığım oluyor. Ama en çok da bakayım bi kaç gün kalmış bebişin gelmesine diye şöyle bi göz atıyorum. En sevindiğim kısmı da aynı burç olacağız seninkiyle :) 24 ocak da benim doğumgünüm, kova burcuyum çok da memnunum :) Darısı başınıza efenim :)
Senin yaptığın şeyi yapmayı çok istedik sevgilimle biliyo musun.. Hala da istiyoruz aslında ama cesaret edemiyoruz. Edemiyorum daha doğrusu.. Yurtdışında yaşamaktan bahsediyorum. Özellikle Kanada ya da Avustralya'da. Buralarda o kadar sıkıldık ki.. Bu düzensizliğin düzen olduğu, çalışanın değil kaçıranın kıymetli olduğu, haksızlığın garipsenmeden uygulandığı saçma ülkemizden. Bi yandan bunları yazarken içim acıyor. Ben gideyim, sen git kim kalacak bu ülkede, kim savaşacak bu yüzsüzlerle diyorum. Diğer yandan da ama ben de dünyaya bir kere geldim, 27 yıl geçti ne fayda gördüm şu vatanseverlikten diye kızıyorum, deliriyorum, küsüyorum.. Sen nasıl yaptın da orda bi hayat kurdun kendine? Hikayeni anlatmış olabilirsin belki bilmiyorum ikinci baskı mı istiyorum senden ama belki bi fikir verirsin bize dedim. Ayrıca bi yandan da çok garip hissediyorum kendimi tanımadığım bi insana sen diye hitap edip dert yandığım için. Sen de rahatsız olduysan beni uyar olur mu?
Görüşmek üzere o zaman.. Fırsatın olursa yani..

e-mailim:decoratorwitch@gmail.com

Bay bay! Bebişe selam!

Mecda said...

emailine yaziyorum....