Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Jan 3, 2011

Geri Sayim...

Geri sayim basladi...Sanki hersey hazir...
Herseyi organize etmis bekler durumdayiz...Yagan karlarin ardindan bugun acan gunes icime ilik ilik bir sevinc doldurdu...Bu merakli bekleyis suresini son yazilarimda aldigim tavsiyelerden sonra mumkun oldugunca sikintisiz gecirmeye calisiyorum..Hatta dediginiz gibi bitecek diyede biraz uzulmuyor degilim...Ama benim gibi merakli birisi icinde beklemek cok zor.
Ilk defa bir yil biterken uzulmedim, bir yas daha kaybettim yapmak istediklerimin bazilarini yapamadan diye hayiflanmadim.Cunku bu yil cok dolu, cok cabuk gecicek...
E tabi yapmak istediklerime bir kac sayfa daha eklendi ama olsun, bu azimle onuda yapabiliriz...Yeterki saglik olsun...

6 comments:

Unknown said...

Cok iyi anliyorum. Hamileyken biran once canavarini kucagina almak istersin :) Aman diyim son gunlerini iyi degerlendir, uzan bol bol. Yanliz misin peki? Akraba filan var mi buralarda?

Mecda said...

Benim ailem yok...Ailem dostlarim, onlarda Turkiyede...Hergun iletisim halindeyiz...Burda esim ve ben variz...Oda bana yetiyor simdilik.Esimin abisi ve onun esi var.Casey zaten hemsire...Ben burdaki yanlizligimdan memnunum, yada kafama gore birilerini bulamadim siki fiki dost olucak...Bakalim, yardima kosarsin belki taze anne olarak:))))

Unknown said...

benimde aynen. buradaki turk cevresini cok tuttum diyemem. bir iki arkadas okadar. unuversitedeki arkadaslarimla daha iyiyiz :)) hangi taraftasiniz?

Mecda said...

Westmount'dayiz...Dogumdan sonra bir gun bulusuruz belki...Onumuz yaz(saka gibi) onumuz bahar diyeyim, belki ogullarla yuruyus yapariz...

Unknown said...

Yaz... Cok uzak geliyor. Birsey sorayim sana belki benden daha uzun suredir Edmonton'dasindir. Hic bildiigin eve bebek bakmaya gelebilecek birileri var mi?

Mecda said...

Nasil istiyorsun bakiciyi, hani sureklimi yoksa arada bir aksam mi, yada hafta sonumu?Beni facebook un varsa ordan eklesene Mecda yazinca bulursun yada mecda@yahoo.com dan iletisim kurabilirsin...Ona gore konusuruz bakici olayini...