Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Jan 5, 2011

Delirme noktasindamiyim?


Nemi farkettim;
Bu hormonal degisimlerden midir nedir, yoksa annelik icgudusunun, dogal olusumundan midir nedir herseyi farkli algilar, farkli yorumlar ve farkli gorur oldum.
Hani vucutsal evrimin yanina bide zihinsel evrim eklenince raki balik gibi uyum saglamiyor maalesef, gicik birsey olup cikiyorsun...
Vucutsal evrimmi? Meme buyumesi, kalcalarin santim santim genislemesi ki beni hastaneyi aratacak kadar endiselenmisti, hemsirenin cevabi ise'ha o agrilarmi, haha, vucut kendini doguma hazirliyor, kemikleriniz agir agir acilacak, sakin hastaneye gelmeyin, o normal' oldu...Ha oylemi deyip genisleyen popomun ustune devriliverdim.Bunlarin yani sira sac dokulmesi, suratinda ergenlik sivilcelerinin cikmasi( losyon bile kullanamiyorsun) her sabah ve aksam dis fircalarken vampire donmek, tuhaf yeme histerileri, gece bir yerden araba ile donerken -23 derece sogukta kusmak zorunda olunca basina gelebilecekler( daha cama degmeden donan aksam yemegi), tamam tamam igrencim ama cok komikti.Surekli cis kacirmak, cunku artik tuvalete gidecek halin kalmamistir, senkronize olarak her on dakikada bir 3 damlaya alisinca buda onlardan biridir deyip, kulak arkasi edip hapsurunca basina gelenler pekte hos olmuyor...Ha bunlarin yanina zihinsel takintilarda baslayinca durum hos olmaktan cikis nahosluga kaciyor.Gozlerin buyutec gibi goruyor mesela, mutfaktan salonun krem rengi halisinin uzerine yanlislikla dusmus ayni renk susam tanecigini isin hiziyla kosup yerden alip cope atabiliyorsunuz mesela. Yada banyo fayansinin uzerindeki minik bir leke gece 1 lere kadar fayans ovdurtabiliyor mesela, hersey daha fazla kokuyor, daha daginik gozukuyor. Bir hijyen manyagi olup cikiyorsunuz, Besigi tasirken kenarinda ufak bir cizgi oldu diye saatlerce aglayabilirken bir greyfurt dilimi size sonsuz bir mutluluk getirebiliyor.
Ben simdi bunlari nedenmi yazdim, internette arastirmalarim genelde meslegim yada hobilerim uzerine iken ben bugun ne kadar anne, annelik, bebe, bebeklik, yeni dogan, yok konusan, yok yemek yemegen cocuk, gibi bilgiler olan sitelerde ve bloglarda buldum kendimi, kocca bir gunden bahsediyorum...Pastacilik sitemin seklini semalini yaklasik 1005 defa degistirip genede begenmeyip pes ettikten sonra...

2 comments:

melaiqe said...

ayy şimdide hamilelik hevesim içime kaçtı :))) senin yüzünden sevgilimle ilişkimde gel gitler yaşanıyor :))) seni seviyorum bu akşam buluşalım.

Unknown said...

Mecda olan seyler bende okuz gibi bisey olmustum deli gibi temizlik yapiyordum. Az kaldi, sonrasinda lahusalik doneminde farkli bir canavalasma surecine gireceksin,sonra hersey guzel olacak. Evrim geciriyoruz be sankiii :))